e
Banner

Etiketler: otomotiv taşımacılığı



Ağaçlı otomotiv dinamizmini yatırımlarla arttırıyor


Yayın: 09-10-2012
Kategori: Lojistik

Otomotiv sektörünün önde gelen markalarına Türkiye, Asya ve Avrupa hattında lojistik hizmeti sunan Ağaçlı, oto taşıyıcı araç filosunu büyütüyor. Yılsonuna kadar filolarına 60 adet oto taşıyıcı katmayı hedeflediklerini belirten Ağaçlı Şirketler Grubu Lojistik Müdürü Cevdet Ağaçlı, iş hacimlerindeki artışa paralel olarak yatırımlarında devam edeceğini söylüyor.

 




OMSAN yeni pazarlara kapı aralıyor



34 yıllık tecrübesi ile otomotiv ana ve yan sanayinin ihtiyaç duyduğu her türlü lojistik çözümü, Türkiye, Fransa, Romanya ve Rusya’daki şirketleri ve diğer ülkelerdeki iş ortaklıkları vasıtasıyla sunan OMSAN, hizmet coğrafyasını genişletiyor.





Hyundaı Glovıs'den yük dengeleme formülü


Yayın: 19-10-2012
Kategori: Otomotiv

Otomotiv sektörüne bitmiş araç stok yönetimi, oto taşıma, yedek parça lojistiği, milkrun, inbound ve geri dönüşüm hizmetleri sunan Hyundai Glovis, freight forwarder kimliğiyle de müşterilerinin rekabet gücünü artırıyor.





Fransız Gefco Ruslara satılıyor



Rusya Devlet Demir Yolları (RJD), Fransız otomobil üreticisi PSA Peugeot Citroen’in lojistik şirketi GEFCO'nun yüzde 75 oranında hissesini satın almak için bir anlaşma imzaladı.

 




Otomotiv devleri Türk lojistik şirketlerine güveniyor



Çin’in en büyük otomotiv üreticilerinden Geely ve Amerika’nın lider lastik markası Cooper Tire’nin Türkiye temsilciliğini yürüten Anadolu Araçlar, Türk lojistik şirketlerine güveniyor.





Tedarik zinciri yönetimi tek taşımacılıktan ibaret değil!



710 milyon Euro’yu aşan yatırım hacmiyle bugün Türkiye’nin en büyük yabancı sermaye yatırımlarından biri olan Mercedes-Benz Türk, Türkiye’deki iki fabrikasıyla Daimler ağı içinde önemli bir üretim üssü konumunda.





Grimaldi, Mercedesleri Autoport’a taşımaya başladı



Türkiye’nin ilk otomotiv ihtisas limanı Autoport, Mercedes-Benz ile düzenli otomotiv seferlerine hizmet vermek üzere anlaştı. Anlaşma çerçevesinde Grimaldi’nin Mercedes marka araçları taşıyan Ro-Ro gemileri Autoport’a düzenli olarak haftada iki sefer yapacak. Mercedesleri taşıyan ilk gemi Autoport’a geldi.